Hugo Lein

Geboren op: 23 maart 1952 te Hooglede

Overleden op: 19 september 2016 te Brugge

We nemen afscheid van Hugo op maandag 26 september 2016 om 9.30 uur in de kerk Onze Lieve Vrouw van Ver-Assebroek, Pastoor Verhaegheplein te Brugge.

Rouwbetuigingen

Hieronder kanย u een rouwbetuiging plaatsen, wij zorgen ervoor dat de familie deze ook te zien krijgt.

Schrijf een nieuwe rouwbetuiging

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.75.196 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Tin Eeckhout uit Lichtervelde schreef op zaterdag 24 september 2016 om 19:34:
Beste Ingrid en familie,

Ik wens jullie mijn oprechte deelneming. In de korte periode waarin ik Hugo heb leren kennen in Ter Dreve, was hij een rustig en blije persoon. Ik werd altijd vrolijk als ik hem zag lachen.
Helaas kan ik de plechtigheid niet bijwonen, maar wens jullie sterkte en ook tijd om het verlies van Hugo een plaats te geven

Met vele groeten
Tine
Duyvejonck Milo uit Izegem schreef op vrijdag 23 september 2016 om 18:31:
Beste Ingrid en familie

Wij bieden onze deelneming aan in de rouw van uw familie n.a.v. het overlijden van Hugo. Hij was een medebewoner bij onze broer Stefaan in Ter Dreve. Helaas kunnen wij niet op uitvaartplechtigheid aanwezig zijn.
Wij wensen u veel moed en sterkte bij de verwerking van dit groot verdriet.

Met vriendelijke groet

Milo, Vera en Stefaan Duyvejonck en familie
thuisverpleging RECOMED - Cochuyt Reginald en team uit Brugge/Varsenare schreef op donderdag 22 september 2016 om 12:44:
Achter elke traan van verdriet zit een glimlach van herinneringen.... Langs deze weg geven wij blijk van oprecht medeleven. We wensen u veel sterkte toe! We willen u ook van harte danken voor het vertrouwen dat u in ons stelde. vanwege het thuisverplegingsteam Recomed.
luc en erika veracx lammertyn uit oostnieuwkerke schreef op donderdag 22 september 2016 om 12:10:
Onze blijken van innige deelneming. We zullen aan jullie denken volgende maandag, maar jammer genoeg zijn wij niet in de mogelijkheid m de plechtigheid bij te wonen. Alvast veel sterkte en groetjes van Erika en Luc.
Kris en Katlijn Vanthournout uit Roeselare schreef op donderdag 22 september 2016 om 10:51:
Beste Ingrid, Gracienne, Herve en Ernest wij wensen jullie onze oprechte deelneming alsook de nodige kracht om met dit verlies om te gaan en mag Hugo bij jullie een dankbare glimlach blijven toveren om wat hij voor jullie betekende.
Anja Willaert uit Brugge schreef op woensdag 21 september 2016 om 16:25:
Beste familie van Hugo,
ik ben dankbaar dat ik Hugo als bewoner van Ter Dreve gekend heb. Hij heeft een blije, rustige indruk op mij gemaakt. Hij bracht mensen tot 'verstilling' en dit zeker in de laatste fase van zijn leven. Chapeau voor de warme zorg die Hugo van jullie mogen ontvangen heeft. Ik wens jullie tijd en kracht om het afscheid van Hugo een plaats te geven in jullie leven. Genegen, Anja van Ter Dreve

Bestel bloemen

Bloemen bestellen dat kan eenvoudig via Schoonbaert.be Vergeet zeker niet de naam van de overledene mee te geven en dan zorgen wij dat de bloemen zo snel mogelijk klaar staan.ijgt.

Pin It on Pinterest