Suzy Vancoillie

Geboren op: 17 augustus 1959 te Wevelgem
Overleden op: 23 april 2019 te Assebroek
We nemen afscheid van Suzy in intieme familiekring
l

Rouwbetuiging

Hieronder kanย u een rouwbetuiging plaatsen, wij zorgen ervoor dat de familie deze ook te zien krijgt.

Schrijf een nieuwe rouwbetuiging

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.210.151.5 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Lagast Sabine uit Joseph de Smetstraat 9 bus 001 schreef op dinsdag 30 april 2019 om 06:49
Suzy ik kan het nog steeds niet vatten dat je van ons bent weg genomen . Al was je zelf ziek toch was je altijd een zorgzame lieve kamer genote. .we hebben elkaar een 3 tal jaren geleden leren kennen . Het wzs een eer je te mogen kennen. . Jammer dat we niet langer konden genieten van onze vriendschap. Moatje , geniet nu maar van de rust met je ventje hier boven tussen de sterren. Voor altijd in mijn gedachten.??
Stefanie de smaele uit Brugge schreef op dinsdag 30 april 2019 om 06:45
Bij deze wens ik de familie heel veel sterkte toe. Jullie mama was mijn beste vriendin van uit sint Lucas, was echt een vrouw die voor iedereen klaar stond en altijd helpt waar ze het nodig vond
Ga u missen suzzy
Ga u Nooiet vergeten meid
Xxxx
De Scheemaecker Johan uit Brugge schreef op dinsdag 30 april 2019 om 03:19
Suzy... Maatje, ik zal je missen. Ik keek er naar uit om samen met jou ook dit jaar naar Manifiesta te trekken maar het mag niet zijn. Je kaart zal onaangeroerd in de kast blijven liggen als herinnering aan de warme en lieve dame die je was. De laatste keer dat ik je zag had je de zorg op je genomen voor een vriendin die de griep had en ook alleen was. Die kon je toch niet ziek naar huis sturen en dus besloot je haar een paar dagen in huis te nemen tot ze beter was. Ik kreeg die dag ook je oude zwarte telefoon mee omdat Inge daar een boontje voor heeft en hij toch maar in de weg stond. Wel, ze is er heel blij mee en hij staat mooi. We gaan er altijd voor zorgen. Die gulheid en zorg voor anderen, dat oprecht medeleven met de mensen rondom je typeerden je zo. Ik had jou er altijd graag bij en vond je enthousiasme heel aanstekelijk. Ik wens je het allerbeste op je laatste reis. Het ga je goed kameraad.
Thomas Ducheyne schreef op dinsdag 30 april 2019 om 02:29
Buurvrouw Suzy. Een paar weken geleden met je voet in het gips, vroeg je me enkele keren om boodschappen te doen. Je sprak vol vuur over haar militantenwerk met de PVDA. maar ook hoezeer je je man Joris, die vier jaar geleden overleed miste. Het was aan de vooravond van die trieste verjaardag dat ik je sprak. Ik dacht nochtans dat het beter met je ging dan enkele maanden geleden. Maar vorige week dinsdag zag ik politie en brandweer voor je deur. Een agente vroeg me hoe lang het geleden was dat ik Suzy nog gezien had. Dat was anderhalve week ervoor.Je had nog extra affiches van je partij voor de ramen gehangen. Maar de ergste angst bleek waarheid. Het verdriet om Joris bleek te zwaar. Ik denk nog aan de fijne avond met jou en Joris en de taart die Joris bijzonder lustte. Of hoe je na je terugkeer van een ziekenhuisopname bij ons aan tafel meeschoof. Die momenten koesteren we, Suzy. Je hebt nu de rust gevonden die je zocht.
Bailliu Marina uit Assebroek schreef op dinsdag 30 april 2019 om 01:10
Lieve Suzy, waar je ook bent weet dat ik je nooit zal vergeten. Je was een in goede gevoelige mens, die ongelooflijk goed voor haar mensen zorgde. Ik hoop oprecht dat er na dit leven nog ,leven, is. Ik zou zeggen: tot dan lieve Suzy. Veel sterkte aan de nabestaanden.
Chantal Bonne uit Beernem schreef op maandag 29 april 2019 om 23:34
Lieve Suzy, wat was ik geschrokken toen ik vanmorgen hoorde dat je er niet meer was. Ik herinner mij jou als een fantastische collega met een enorm groot en warm hart. Nooit was iets je teveel, ook je humor blijft me bij. Ik ga je missen. Aan de zonen en kleinkinderen wens ik veel sterkte om dit gemis te dragen en zorg goed voor elkaar.
Steohen Brigitta uit Brugge schreef op maandag 29 april 2019 om 22:44
Veel sterkte in deze dagen van rouw. Ik kende Suzy als een vrouw die zich inzette tegen onrecht en voor een wereld vol solidariteit en warmte. Gebruik die warmte bij elkaar als steun. Mijn gedachten zijn bij jullie.
Inge Vanbeselaere uit Brugge schreef op maandag 29 april 2019 om 16:43
Aan de zonen en familie van Suyz, ik wens jullie heel veel sterkte toe. Ik hoop dat jullie steun kunnen halen uit de goeie herinneringen die jullie samen delen. De laatst jaren hebben jullie heel veel voor haar gedaan. Ze zal dat ongetwijfeld geapprecieerd hebben, in de contacten die ik nog sporadisch met haar had, had ze het altijd over jullie en de kleinzoon. Ik ben zeker dat ze een hele tijd is kunnen doorgaan omwille van jullie steun.

Veel sterkte.
De Croock Nele uit Oedelem schreef op zaterdag 27 april 2019 om 20:13
Mijn gedachte is bij jullie en leef heel erg met jullie mee en wens jullie veel kracht en sterkte toe.
Suzy, wat ben je te vroeg heengegaan ik was heel erg geschrokken. Ik herinner je als een toffe collega met een grote inzet voor jouw cliรซnten .
Dikke knuffel Suzy.
Van je collega van Familiehulp Nele
Malayka vanaudenaerde uit Hertsberge schreef op vrijdag 26 april 2019 om 18:02
Suzy
Ik moest even bekomen toen ik hoorde dat je er niet meer was.
Je was een super collega
we kwamen goed overeen .je was zo gelukkig toen je kleinzoontje werd geboren en fier dat je was om erover te vertellen.in begin dat je thuis was belden we regelmatig eens maar na een tijdje was contact verwaterd ik had je eens gezien in ziekenhuis en
Ik wist en zag dat je niet goed in je vel zat.
Ik zal je nooit vergeten suzy

Ik wens de familie veel sterkte toe

Bloemen bestellen?

Dit kan via onderstaand formulier.

Bloemen bestellen ter nagedachtenis van Suzy Vancoillie

Rouwcentrum Schoonbaertย 

24/7 Bereikbaar.

Openingsuren winkel

maandag tot en met zaterdag voormiddag: 09:00u tot 12:00u namiddag: 13:00u tot 18:00u zondag en feestdag gesloten

Openingsuren rouwcentrum

maandag tot en met zaterdag voormiddag: 10:30u tot 11:30u namiddag: 14:30u tot 18:00u zondag en feestdag gesloten

050 37 48 50

 

info@schoonbaert.be

 

Vossensteert 2 โ€“ 8310 Assebroek

 

Contacteer ons

Verstuurd vanaf de rouwbetuiging van Suzy Vancoillie

8 + 8 =

ย Volg ons op Facebook

Aangesloten bij

Pin It on Pinterest