Over ons

Ceremoniebedrijf Schoonbaert

 Alles wat we doen, doen we met trots en toewijding

 .

Nieuws

Maatregelen Corona

Naar aanleiding van de maatregelen die de regering heeft genomen om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken, werden de aanbevelingen voor de Belgische uitvaartsector ook aangepast. Dit moeten wij aanpassen: DE REGELING VAN DE UITVAART Om ons personeel te...

Lees meer

Maatregelen tijdens deze periode

Gezien de huidige omstandigheden willen ook wij onze verantwoordelijkheid hierin opnemen. Daarom zijn wij genoodzaakt om de afscheidsplechtigheid te laten doorgaan in beperkte kring. Er is mogelijkheid om later een herdenking te organiseren zodat ook andere mensen de...

Lees meer

Even voorstellen

Ons bedrijf is een familiebedrijf dat als belangrijkste taak heeft diensten te verlenen. De familie bijstaan in de moeilijke, alsook de feestelijke dagen hoort bij ieder van ons tot het takenpakket. Klanten veilig en tijdig op hun adres brengen hoort daar natuurlijk ook bij.

Iedereen in het bedrijf mag steeds vrij zijn mening geven of voorstellen doen. In samenspraak maken wij steeds de beslissingen.  

Begin de jaren negentig startte Benny Schoonbaert, na jarenlang in bijberoep, de BV Schoonbaert. Van een kleine winkel in de Generaal Lemanlaan te Assebroek tot het bedrijf dat we nu zijn met een eigen Rouwcentrum. In 2004 overleed Benny en werd zijn vrouw Viviane de zaakvoerder.

De familie bijstaan in de moeilijke, alsook de feestelijke dagen hoort bij ieder van ons tot het takenpakket

Wie is wie

Viviane De Smet

Viviane De Smet

Zaakvoerder

Maarten Schoonbaert

Maarten Schoonbaert

Zoon van

Michiel Schoonbaert

Michiel Schoonbaert

Zoon van

Marnix Callant

Marnix Callant

Medewerker

Shaun Vandecasteele

Shaun Vandecasteele

Medewerker

Ceremoniebedrijf Schoonbaert 

050 37 48 50

info@schoonbaert.be

Vossensteert 2 – 8310 Assebroek

Contacteer ons

 Volg ons op Facebook

Pin It on Pinterest