Steven Lambotte

๎€Š

Geboren op 04 november 1975

te Brugge

Overleden op 17 november 2020

te Assebroek

We nemen afscheid van Steven in intieme kring.

Bloemen bestellen kan tot
21 november 2020
l

Rouwbetuiging

Hieronder kanย u een rouwbetuiging plaatsen, wij zorgen ervoor dat de familie deze ook te zien krijgt.

Schrijf een nieuwe rouwbetuiging

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.191.0 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
87 berichten.
patrick vandaele uit loppem schreef op donderdag 26 november 2020 om 09:20
via de krant heb ik met groot ongeloof het plotse overlijden van Steven gelezen ik heb Steven jarenlang gekend als een vriendelijke ,joviale,hulpvaardige topcollega tijdens onze samenwerking in de autokeuring te Brugge lk wil mijn Oprechte Deelneming betuigen aan gans zijn familie en vrienden laat de mooie herinneringen aan Steven een troost zijn in deze moeilijke periode veel sterkte patrick vandaele loppem
Charlotte Saeys - Christoph Boerjan uit St-Kruis schreef op woensdag 25 november 2020 om 10:29
Onze oprechte deelneming. Veel sterkte aan de familie.
Annemie De Bruycker uit Assebroek schreef op dinsdag 24 november 2020 om 16:36
Voor zo'n verdriet... daar zijn geenwoorden voor.

ons medeleven,

namens de medewerkers van de stedelijke kinderboerderij
Annelore schreef op dinsdag 24 november 2020 om 14:58
Een anker
Dat was Steven
Standvastig
Altijd een luisterend oor
Oprecht
Vriendelijk
Een gouden hart

Laat ons zorgen dat Steven verder leeft in wie we zijn.
Dat hij ons geleerd mag hebben hoe een mooie mens te zijn.
Want dat was hij,
Een hele mooie mens ...
Raffaella Dello schreef op dinsdag 24 november 2020 om 14:48
Steven,

Dat jij er zo plots niet meer bent, dat kan ik nog niet goed vatten. Het is alsof je straks onze bureau zal binnenstappen om er voorzichtig nog wat werk bij te leggen ;-). Ik wou dat het nog kon... Maar het was altijd met een doel voor ogen, je had een missie en dat deed je goed!

Je herinnert ons eraan dat je alles uit het leven moet halen, doe waar je goed in bent en doe het zoveel mogelijk. Geniet en leef!

Dat je gemist zal worden, dat is een understatement. Doe het goed hierboven, ik twijfel er niet aan dat je een oogje in het zeil blijft houdenโ€ฆ

Veel sterkte aan familie, vrienden en iedereen die Steven heeft gekend.
Bernard Diopere uit Torhout schreef op dinsdag 24 november 2020 om 13:42
Beste familie,
Als recent oprustgestelde brandweercommandant heb ik heel veel samengewerkt met Steven. Een gedreven toffe man, enorm leergierig, zeer intelligent, loyaal en steeds vriendelijk in de omgang.
Toen hij in Torhout startte als preventieadviseur en noodplanningsambtenaar was het voor mij aangenaam om hem op weg te zetten in dit domein. We hebben veel gepraat, veel beslist, veel geadviseerd samen. Steven beschouwde ik als een persoonlijke vriend.
Alain, mijn opvolger binnen het korps, nam de waardering en de samenwerking over. Jammer dat die 2 nu niet meer , samen met Nancy, de noodplanningsambtenaar van Ichtegem, zullen kunnen samenwerken om moeilijke situaties tot een goed einde te brengen.
Ze gaan je missen Steven, net zoals ik jou zal missen als vriend.
Bedankt voor alles!
Ere-majoor Bernard Diopere
Lieselotte Denolf uit Torhout schreef op dinsdag 24 november 2020 om 13:39
Lieve mama, broers, schoonzussen, petekind, neven en nichten

We buigen stil en verbijsterd het hoofd bij het plotse overlijden van uw zoon, (schoon)broer, nonkel, vriend en bieden jullie onze meest oprechte deelneming aan.
In de jaren dat Steven bij het lokaal bestuur werkte ken ik hem als een levenslustige topkerel met een hart voor iedereen. We zijn hem zo dankbaar voor zijn vele werk als preventieambtenaar en zijn gedrevenheid als rots in de branding tijdens de dagelijkse vergaderingen in het Coronateam.
Hij zette bij ons noodplanning en preventie echt op de kaart. Ik ken hem als een leergierig persoon, enthousiast en oplossingsgericht, een voorbeeld en inspirator ook voor vele collega's uit andere gemeentes.
We kenden hem vooral ook als een heel warm en vrolijk mens. Hij kon met iedereen overweg. Vaak met een kwinkslag, altijd met een glimlach. Op de werkvloer hadden ze veel respect voor hem en zijn grenzeloze technische kennis. Hij deed als discrete vertrouwenspersoon zijn totem 'behoedzame ijsbeer' alle eer aan. 'Oewist' waren steevast de eerste woorden waarmee hij ons aansprak. Ik ontdekte op zijn verjaardag dat we leeftijdsgenoten warenโ€ฆ
Hij kon zo enthousiast zijn dat hij zich met lijf en leden ervoor inzette. Toen we onlangs allen de 'Dag van de Jeugdbeweging' als topevenement door Corona in het water zagen vallen, heeft Steven ons met zijn enthousiasme en blinkende ogen overtuigd om toch door te gaan en zijn geloof in de jeugd van Torhout zorgde voor een onvergetelijke ervaring. We hebben de Torhoutse jeugdraad vrijdag gevraagd om op Steven te klinken. Zo zijn er ontelbare anekdotes die we kunnen aanhalenโ€ฆ

We zullen in Torhout nog dikwijls treurig klinken op Steven, en proberen dankbaar te zijn om wie hij was en om wat hij voor zoveel mensen betekende. We wensen jullie veel samenhorigheid in deze verschrikkelijke tijden, en veel liefde en steun aan elkaar, familie en vrienden. Dat is wat Steven ongetwijfeld gewild zou hebben.
Bedankt dat we de pakkende uitvaart vanop afstand konden meemaken. Jullie hebben er alles aan gedaan om Steven in deze rare tijden het waardige afscheid te geven dat hij verdiendeโ€ฆ

Een treurige, troostende groet aan u allen
Lieselotte Denolf
eerste schepen Torhout
Joost Cuvelier uit Torhout schreef op dinsdag 24 november 2020 om 12:50
Beste familie en vrienden,
Steven was een vaste waarde in ons stadsbestuur. Wat hem typeerde was dat hij nooit met problemen kwam maar altijd met oplossingen kwam opdraven.
Zo mochten we dit ook ervaren met de harmonie in deze coronatijden. We wilden een concert geven en jij hielp ons een serieus draaiboek opstellen. Jij was het muziek heel genegen en ook jij wilde dat dit concert kon doorgaan. Groot was onze blijdschap toen we dit concert konden laten doorgaan op 24 oktober. Bedankt daarvoor. Het ga je goed.
Joost Cuvelier, schepen
Guido Vancalbergh schreef op dinsdag 24 november 2020 om 12:43
Steven, je was een topkerel om mee samen te werken, je vertrek komt veel te vroeg. We zullen je missen

Guido,
CHANTAL CASIER uit Slijpe schreef op dinsdag 24 november 2020 om 11:07
Beste Peter,veel toost en moed met het overlijden van jullie dierbare,Chantal,nachtdienst,minnewater
Christine Vandewalle uit Torhout schreef op dinsdag 24 november 2020 om 10:43
Beste Steven,
Met ongeloof en verbijstering vernam ik jouw overlijden. Woorden kunnen niet omschrijven wie je was en wat je voor velen van ons betekende. Onze babbels waren altijd diepzinnig, nooit oppervlakkig. Genegenheid, vriendelijkheid, warmte, luisterbereidheid, geduld en respect zijn woorden die omschrijven wie je was. Die woorden zette je ook om in daden. Je was van onschatbare waarde voor veel mensen. Het klinkt clichรฉ, maar we gaan je ontzettend missen.
Het ga je goed mijn vriend.
Chantal Descheemaecker uit Torhout schreef op dinsdag 24 november 2020 om 09:54
Ik kan nog steeds niet geloven dat Steven er niet meer is. Zo onverwacht van ons weggerukt.

De laatste maanden werkten we nauwer samen en leerde ik Steven kennen als een bekwame, correcte en enthousiaste collega die zijn job met plezier en vol toewijding uitvoerde. Een geweldige collega die van iedereen waardering genoot.

Hij keek er zo naar uit zijn bureau te verhuizen naar Villa de Brouckere. Wij zouden hem warm onthaald en opgenomen hebben in ons team van het cultuurcentrum. Helaas, het lot heeft er anders over beslist.
We gaan hem keihard missen maar zullen de leegte die hij achterlaat vullen met mooie herinneringen.

Steven, bedankt voor wie je was en voor wat je voor ons mocht betekenen. Het ga je goed!
Greta Naert uit Torhout schreef op dinsdag 24 november 2020 om 08:56
Dag Steven,

We kenden elkaar een tijdlang alleen maar van een opleiding, een infosessie, van' hallo' en 'รงa va?' als we elkaar tegen kwamen in het stadskantoor,
...
Tot we in de bib je hulp vroegen als klachtenbehandelaar. We ontdekten je grote gave om te luisteren, รฉcht te luisteren, om alles in perspectief te zien, ...

In de afgelopen maanden zocht je samen met ons naar de juiste maatregelen, het welbevinden van alle betrokkenen. Als je een tijdje niets hoorde of bij nieuwe maatregelen kwam er steevast een telefoontje met de vraag 'lukt het?, kan ik iets doen'?

We gaan jou missen, je rustige en vriendelijke persoonlijkheid, je vakkennis,..

Oprecht medeleven aan de familie en vrienden van Steven

Greta en alle medewerkers van de bibliotheek
Nancy De Bruyne uit Ichtegem schreef op maandag 23 november 2020 om 18:56
Steven,
Tot op vandaag kan ik dit niet vatten. We deden zoveel samen. Jij voor Torhout en ik voor Ichtegem. Jij de altijd immer positieve glimlachende praktische collega, ik de strenge theoretische madame. Maar samen kwamen we er ..โ€™
Bedankt dat ik je mocht leren kennen ... ik zal je hard missen.
Het ga je goed waar je ook bent.
Mijn oprechte deelneming aan je familie, je collegaโ€™s, je vrienden
Je maatje uit Ichtegem x
Nancy
Senesael uit Torhout schreef op maandag 23 november 2020 om 17:36
[Beste steven over 9 jaar kwam je binnen bij Stad Torhout ikzef was Redder en kpl bij Post Torhout je was altijd een gedreven en een bekwame collega niets was je teveel en gaat een goede kennis pakket het was voor iedereen een zware schok op het werk terrein we zullen je missen en je zit voor altijd in ons hartje .
Lindy David - Liantis PW Torhout uit Handzame schreef op maandag 23 november 2020 om 16:54
Steven,

Ongelooflijk om te vernemen dat jij er niet meer bent. Ik zal je altijd herinneren als een goedlachse kerel, iemand met het hart op de juiste plaats. Iemand die veiligheid hoog in het vaandel draagt, die de juiste dingen wenst te verwezenlijken en die de persoon op de eerste plaats plaatste. Je werkgedrevenheid was ongekend.

Ik zal je missen!
Hans Blomme uit Torhout schreef op maandag 23 november 2020 om 16:52
Steven, wat missen we je nu al, je gedrevenheid, je lach.... Ik ben blij jou gekend te hebben.
Onze oprechte deelneming aan jouw familie
Ilse Halewyck uit Gistel schreef op maandag 23 november 2020 om 14:58
Steven, ik hoor je stem nog helder in mijn hoofd. Dinsdag nog overleg gehad en nietsvermoedend was dit de laatste keer...
Nog altijd vol ongeloof denk ik hieraan en is het besef dat je er niet meer bent er nog niet. Ik weet niet hoe het nu verder moet. Ik weet alleen dat onze groep nooit meer hetzelfde zal zijn zonder je. Je mening over alles, want over alles wist je wel iets. Je ideeรซn voor de groep, probleemoplossend denken, je strenge maar rechtvaardige aanpak en de zorg die je voor Torhout had zoals het je eigen kind was. Ik ga je missen, je raad, je humor, je luisterend oor, je was รฉรฉn van mijn voorbeelden waar ik stiekem naar op keek. Het ga je goed daarboven en weet dat je in mijn hart zit.
Team T.V.V. uit Torhout schreef op maandag 23 november 2020 om 11:44
Steven
Het was een voorrecht om u te kennen en met u samen te werken. We zullen je vrolijke telefoontjes missen maar weet dat je voor altijd in ons hart bent en we zullen je nooit vergeten
Sofie De Clercq uit Gent schreef op maandag 23 november 2020 om 10:51
Steven. De goedlachse, gedreven Steven, met het grote hart. Dat het heeft begeven...

Ik wens de familie en vrienden veel steun aan de mooie herinneringen om te koesteren. Johan Terryn beschreef het rouwproces als volgt:

'Het rouwproces is een beetje als een vinaigrette: eerst een flinke scheut azijn. Het zure verdriet van het gemis. En langzaam voeg je daar wat druppels honing bij. Hoe meer druppels van die zoete herinnering en dankbaarheid om wat geweest is, hoe meer de azijn onderaan komt te liggen.'

Dankbaar om Steven te hebben gekend

Sofie De Clercq
CC de Brouckere Torhout
jan bekaert uit ichtegem schreef op maandag 23 november 2020 om 10:31
onwezenlijk!
soms wordt je geconfronteerd met iets dat je niet kan, niet wilt begrijpen...
Het plotse overlijden van Steven is niet te vatten.
De wijze hoe hij alles 'onder controle' kreeg, hoe hij met de glimlach een antwoord formuleerde...dit is weinig mensen gegeven.
Mijn oprechte deelneming aan alle mensen die dichtbij hem stonden.
Het leven is niet altijd eerlijk.
Annelien Roose uit Torhout schreef op maandag 23 november 2020 om 10:27
Steven,
Het is zo onwezenlijk dat je zo abrupt en zo plots afscheid van ons hebt genomen.
Bedankt voor de fijne samenwerking in het kader van noodplanning, PSH, veiligheidsoefeningen,...

We zullen je nooit vergeten.
Rust zacht.
RAMON NANCY uit TORHOUT schreef op zondag 22 november 2020 om 21:11
Met grote verslagenheid het veel te vroege overlijden van Steven vernomen, blij hem te mogen kennen,maar was veel te kort, lid van PSHteam Torhout
Hans Desender uit torhout schreef op zondag 22 november 2020 om 18:52
Steven,mijn buromaatje wat doe je me toch aan met me nu alleen te laten in onze bureau. geen goeiemorgen meer,geen vertelling van wat je het weekend allemaal hebt meegemaakt,de weinige slaap die je soms maar had,geen vertelling van reizen met je ma of met je vrienden ,geen vertrouwelijke gesprekken meer...ik ben er nog steeds kapot .Waarom jij,jij had op maandag nog alles onder controle en trots met je stagiair die je kon voorstellen aan den overkant waar je ander buro was...ik zie je negen jaar geleden nog toe komen met je brommertje op de TD oude gentweg,zonder kostuum en chique schoenen...nee zo was Steven niet, simpel aan de buitenkant maar zo mooi aan de binnenkant ,het hart op de juiste plaats en altijd goed lachs.Veel dingen heb je me bijgebracht op de werkvloer ,soms details maar zo was je .Het gaat je goed aan de overkant "toffe gast" blij dat ik je heb leren kennen in mijn leven .grts Hans
Michel Verlรฉ -Hilde Pottier uit Assebroek schreef op zondag 22 november 2020 om 15:16
Onze innige deelneming bij het plotse en veel te vroege overlijden van Steven. Heel veel sterkte aan Karel en familie in deze zeer moeilijke corona periode om dit groot verdriet te moeten verwerken.
Lut Dekeyser uit Assebroek schreef op zondag 22 november 2020 om 11:25
Steven,
Een babbeltje voor je huis, een zwaai in de verte, goedgezind, altijd bereid om mee te helpen en nog zo veel meer.
We koesteren de mooie herinneringen.
Oprechte deelneming.
Lut
Elisabeth Devriese uit Sint-Kruis schreef op zondag 22 november 2020 om 10:45
Steven,

We hebben elkaar niet zo lang gekend maar lang genoeg om te weten dat je iemand was waar iedereen kon op rekenen. Je zal hard gemist worden. Familie en vrienden, veel sterkte in deze ongelooflijk moeilijke tijden.
Fritz schreef op zondag 22 november 2020 om 00:59
Ik zal de gesprekken en je immer luisterend oor missen. Filosoferen of mijmeren aan een kampvuur met een fris pintje in de hand. Je joviale en grappige oproepen als dispatcher bij ADB. Steeds ook paraat om de dingen diepgaander uit te leggen...Herinneringen die ik koester. Bedankt Steven
Daenens Geert uit Brugge schreef op zaterdag 21 november 2020 om 17:52
Peter en familie,
Mijn oprechte medeleven
Geert
Ward Baert schreef op zaterdag 21 november 2020 om 17:42
De N-VA-fractie in de Torhoutse gemeenteraad biedt, bij het overlijden van Steven, zijn deelneming aan aan de familie en de vele vrienden die Steven bij zijn al te vroege overlijden achterliet.
In de weinige keren dat we hem ontmoetten, leerden we hem kennen als een bekwaam en begeesterd ambtenaar, altijd vriendelijk, altijd beschikbaarโ€ฆ Ook hier in Torhout zullen we hem missen. Vooral nu.
Eva Maes, Inge Perquy, Steve Becelaere, Jasper Vangheluwe en Ward Baert.
Buyse Michele uit Assebroek schreef op zaterdag 21 november 2020 om 17:32
Onze oprechte deelneming bij dit plots verlies van Steven, veel te jong . Hou de mooie momenten vast in jullie hart. Hij zal samen met zen vader waken over jullie
Van den driessche uit Beernem schreef op zaterdag 21 november 2020 om 14:44
Onze oprechte innige deelneming.

Vanwege,

De familie Van Den Driessche, Verheye
Jeroen, Wolf en Lincy
Familie Vanden Bussche Ferdinande schreef op zaterdag 21 november 2020 om 13:21
Veel sterkte aan jullie allen
Al die positieve energie
Plots gestopt
Alleen maar goede herinneringen
Om te koesteren
Van hullebus uit Assebroek schreef op zaterdag 21 november 2020 om 13:00
Onze oprechte deelneming .

Rudy en yanick
Greet&Ludo Wuyts uit Assebroek schreef op zaterdag 21 november 2020 om 12:23
Veel sterkte aan de familie in deze moeilijke periode.
Inge Van Deursen uit Sijsele schreef op zaterdag 21 november 2020 om 12:08
Steven, wat is het schrikken om dit nieuws te horen. In de eerste plaats kijk ik blij en warm terug op de periode met de leiding in Chiro Beukenhof. We hadden veel plezier met onze bende en je was graag gezien door de gasten. Je reed overal naartoe met ons, of zorgde voor 4 uurtjes, iets te drinken, materiaal... autoโ€™s waren je grote passie, altijd aan het sleutelen .... daarna kwam ik je nog af en toe tegen in de autokeuring en recenter ook op Facebook. Blijkbaar blijft je gedrevenheid mensen raken ... het ga je goed Steven ... zo spijtig ...
Franky Neels uit Assebroek schreef op zaterdag 21 november 2020 om 10:34
Moeilijk te vatten dat je er niet meer bent Steven. Je was altijd een graag gezien kerel met steeds een lach op je gezicht en een hoop positiviteit. We hebben je leren kennen op de feestjes van je broer Peter waar we steeds leuke gesprekken hadden en ontdekten dat we een gezamenlijke interesse hebben... preventie.
Net als jij zou ik preventie-adviseur worden, jij mijn hulplijn tijdens mijn opleiding en raadgever.
We gaan je missen Steven, goede reis naar een volgend hiernamaals.
Veel sterkte aan de familie, โค.
Annie Huwel uit Pieter de Coninckstraat 20 8820. Torhout schreef op zaterdag 21 november 2020 om 08:37
Steven, wat zal ik je missen, je gulle lach en je enthousiaste โ€œhalloโ€ wanneer ik je tegenkwam in het WZC Je spontaniteit en organiseertalent was niet te evenaren Altijd klaar met een kwinkslag om zo alles boeiend te houden Ik herinner me nog je ludieke tussenkomst op 1 van onze rampscenarioโ€™s in Ichtegem Wat hebben we daar met ons allen van het PSIP er een aangename en leerrijke avond aan overgehouden Missen zeker, en vergeten nooit Het ga je goed daarboven en reorganiseer dat daar eens
Annie Huwel
Magda en Claudine Viaene uit Jasmijnstraat 6,8310 Assebroek schreef op zaterdag 21 november 2020 om 00:57
Aan Lily en familie,

Innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke periode..

Magda en Claudine Viaene
Cornette Yves uit Kortemark schreef op vrijdag 20 november 2020 om 21:39
Veel sterkte aan de familie bij het plotse overlijden van Steven.
Ik heb Steven leren kennen in zijn job als preventieadviseur en noodplanningscoรถrdinator bij stad Torhout.
Indien je een vraag/probleem had stond Steven altijd klaar om een oplossing te zoeken.
Steven was iemand met het โค op de juiste plaats en zal voor velen in onze job gemist worden en was een ๐Ÿ‘ gast.
Reizen was Steven zijn passie, het gaat je goed op je laatste reis naar de overkant maatje.
Yves Cornette, collega preventieadviseur--noodplanningscoรถrdinator gemeente Kortemark
Mispelaere Birgit uit Brugge schreef op vrijdag 20 november 2020 om 21:26
Ongelooflijk. Recent je opnieuw tegengekomen ikv Covid-crisis via het werk in Torhout waar je je inzette als noodplanningsambtenaar. Precies als vroeger in de scouts, Steven regelde het logistieke werk, je kon er op rekenen. Vond het grappig dat het in het 'echte leven' precies zo was als vroeger in de scouts: je hebt er die delegeren en je hebt de werkers die uitvoeren en plannen zoals jij. Misschien hebben we te weinig laten merken hoe dit geapprecieerd werd, bedankt Steven.
Bart Wouters uit Dudzele schreef op vrijdag 20 november 2020 om 18:38
Steven, het is niet te geloven dat je er niet meer bent. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen toen ik in de keuring begon te werken. Je was een toffe collega die er altijd was .
Rust zacht Steven , het gaat je goed hierboven.
Van Der Heyden uit Greenhillstraat 31 schreef op vrijdag 20 november 2020 om 18:17
Ik kon het niet geloven Steven. Het is ook niet eerlijk. Nog zo jong en altijd de vriendelijkheid zelve. We gaan je hier zo missen in de Greenhillstraat ๐Ÿ˜ข
Yves Lemaitre - ADB Assist uit Hooglede schreef op vrijdag 20 november 2020 om 18:13
Steven,
Het lijkt nog altijd zo onwezenlijk. Ik verwacht dat je volgende week vrijdag om 18.00 de ADB deur zal openen. Het zal ijdele hoop zijn.
Toen ik je laatst zag had je net je mobilhome gekocht. Je was er zo fier op!
Ik zal je ongelooflijk missen, onze gesprekken op vrijdagavond, je raad en inzichten, je grapjes,...
Je bent een top kerel.
Het gaat je goed makker.
Yves
Depuydt Jean uit Torhout schreef op vrijdag 20 november 2020 om 17:51
Steven je was een schone mens,een plezier om met je om te gaan en vooral bij onze telefoon gesprekken gaf je me steeds de goede moed. Zeer lang heb ik je niet gekend, maar ik voelde dan reeds dat je hart op de juiste plaats zat. Steven jij blijft zeker voortleven bij de PSH groep Torhout. En aan je ganse familie zeer veel sterkte toegewenst
Dumortier Bart, Aliona Brovkina uit Assebroek schreef op vrijdag 20 november 2020 om 17:33
Mama Lambotte, Peter, Karel, ( scouts)familie en vrienden, onze welgemeende medeleven met het plotse verlies van Steven. Met pijn in ons hart nemen we afscheid van Steven. Helaas door Corona niet op de manier die hem waardig is. Voor altijd in ons hart. Het ga je goed daar Steven.
charlotte cannaert uit Sint-Kruis schreef op vrijdag 20 november 2020 om 16:31
Lily, Peter, Karel en Familie

Veel goede moed en sterkte gewenst in deze uiterst moeilijke periode!
Knuffel..
Charlotte Cannaert
Depannage SOS uit Oostende schreef op vrijdag 20 november 2020 om 15:49
Steven, onbegrijpelijk en onvatbaar dat je er niet meer bent. Het was altijd een aangename samenwerking en stond altijd voor iedereen klaar. Het ga je goed daarboven.
Innige deelneming en veel sterkte aan familie en vrienden.
rita casier uit Torhout schreef op vrijdag 20 november 2020 om 14:59
beste steven. Net voor ik met pensioen ging kwam jij in dienst. We hebben elkaar kort gekend maar de inzet die je toen al toonde voor je nieuwe job beloofde veel. Ik hoor nu van collegaยดs niets anders. Je laat mooie herinneringen na bij hen en wordt niet vergeten. Veel sterkte aan de familie die in deze bizarre tijden met die leegte verder moeten. Rita
xander uyttenhove uit eernegem schreef op vrijdag 20 november 2020 om 13:51
Steven
Ik heb zelden iemand gekend met zoโ€™n grote gedrevenheid als jou. Je had nog veel vooruitzichten. Je genoot van het leven en was voor iedereen bereikbaar. Daarnaast heb je mij zeer veel kunnen bijleren in verband met noodplanning en preventie, maar ook gewoon over het leven in het algemeen. Daarvoor ben ik je zeer dankbaar.
Ik vind het moeilijk om dit alles een plaats te geven.
Veel sterkte toegewenst aan familie, vrienden en collegaโ€™s.
Kevin White uit Poperinge schreef op vrijdag 20 november 2020 om 11:41
Steven, we gaan je inzet, je vele goede ideeรซn, je gedrevenheid en motivatie heel hard missen.
Sterkte aan de familie en vele vrienden bij dit onverwachte afscheid.
Eddy en Lutgarde Reynaert Dhont uit Roeselare schreef op vrijdag 20 november 2020 om 10:54
Voor mij ben je niet dood, want men is pas dood wanneer men vergeten wordt. Ik zal jou als toffe collega nooit vergeten. Sociaal, joviaal, uiterst vakbekwaam, luisterbereid, altijd in de weer voor de stad. Een enorm verlies voor iedereen. Sterkte aan de familie en alle vrienden van Steven.
Patricia Windels uit Schaerbeek schreef op vrijdag 20 november 2020 om 10:43
Lieve Steven, dank je wel voor wat je hier op aarde hebt getoond aan ons. Je bent zo plots weg, dat raakt mij heel diep. Jij bent een jongeman voor wie ik heel veel waardering heb en een jongeman met een groot hart. Steven, je hebt verschillende zaadjes geplant zodat we jouw waarden kunnen verder uitdragen. Jij blijft in mijn hart, ik heb van jou geleerd om mijn waarheid te spreken, mijn hart te volgen en het leven te appreciรซren: hier en nu. Merci voor de oprechte gesprekken, je glimlach, je luisterend oor, je humor, je zijn! Je leeft verder met mij, alleen op een andere manier. Merci Steven en ik stuur je licht & liefde.
Patricia.
Decaesstecker Hilde uit Aartrijke schreef op vrijdag 20 november 2020 om 10:22
Beste mama en familie van Steven,
Mijn naam zegt jullie wellicht niks maar ik was jarenlang de collega van Jean-Paul. Als ik over Jean Paul spreek dan zeg ik er direct bij dat hij het zonnetje in huis was. Hij vertelde ons dikwijls over zijn fantastische familie. Wij wisten van hem dat de kinderen heel sociaal bewogen waren. Jeugdbewegingen en sport, dat was hun geliefkoosde bezigheid toen ze "jong" waren. Hij straalde over zijn hele gezicht als hij over hen praatte. Nu vernemen wij (de collega's) dat รฉรฉn van zijn zonen 'Steven' zo plots en op heel jonge leeftijd overleden is. Dit laat ons niet onbewogen, we leven mee met de familie, die nร  het heengaan van Jean-Paul voor een 2e maal getroffen worden door dit grote verlies. Ik wens de hele familie en iedereen die Steven in hun hart dragen heel veel sterkte toe met het verwerken van dit niet te omschrijven verdriet. Groeten, een collega van de BBI, Hilde.
joy Salenbien uit Oudenburg schreef op vrijdag 20 november 2020 om 09:44
Met oprechte deelneming.
Ik had veel respect voor Steven en had een diepe bewondering voor het werk dat hij deed. Hij zal niet vergeten worden.
Stagiaire 2018-2019
Luc van Compernolle en Tamara schreef op donderdag 19 november 2020 om 22:02
Peter en familie.
Wat een onwezenlijk nieuws.
Hier zijn geen woorden voor.
Hopelijk vinden jullie troost in de vele mooie herinneringen.
Ons diep medeleven.
Inge Gryson uit Assebroek schreef op donderdag 19 november 2020 om 19:26
Ons zo plots verlaten Je was een goedlachse persoon met je ๐Ÿ’– op de juiste plaats. Altijd klaar om te helpen. Vele avonturen samen beleefd tijdens de scouts kampen van Karel de Goede. Je daarna toevallig terug tegengekomen bij je beste vriend Pieter.
We zullen je missen. Stel het daar goed boven, samen met je papa.
Veel sterkte aan de familie
Inge Gryson & Filip Ballegeer en familie Gryson
Desmet uit Torhout schreef op donderdag 19 november 2020 om 19:17
Steven, een dag nadat ik het droevige nieuws vernam dat je er niet meer was, kan ik het nog altijd niet geloven โ€ฆ
Jouw bureau waar je keihard werkte om iedereen te helpen in deze moeilijke tijden ligt er nu eenzaam en verlaten bij โ€ฆ in het passeren even binnenspringen, vragen hoe het gaat, een babbeltje slaan โ€ฆ dit kan niet meer โ€ฆ
Lieve Steven, we missen jou zo hard! Waarom moest je ons zo onverwacht en zo vroeg verlaten?
Iedereen droeg jij in jouw hart en dit zal je blijven doen voor altijd.
Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte voor jouw familie.
Elsie
Griet en jan dereere deconinck uit Assebroek schreef op donderdag 19 november 2020 om 18:32
Lily en familie,
We leven met jullie mee nu een nieuwe tragedie jullie treft. Daar zijn geen woorden voor. We wensen jullie heel veel moed en sterkte samen om dit vreselijke verlies samen door te komen.
Van harte
Griet en jan
Gailliaert Stefaan en Charlotte uit Assebroek schreef op donderdag 19 november 2020 om 18:26
Lilly,Peter en Karel en familie,
Zo plots van ons heengegaan,niet te omvatten.Iedere dag verwachten we hem thuis te komen.Steven was de ideale buur,altijd welgezind,altijd klaar om een praatje te doen met de buren,jong of oud iedereen was gelijk voor hem.We zullen de praatjes missen in de tuin aan het vlechtscherm.Laten de mooie herinneringen jullie kracht geven om verder te gaan en hem zo levend te houden in de familie.Bij ons zal hij zeker niet vergeten worden.Veel sterkte
Familie Vansteenland uit Oostduinkerke schreef op donderdag 19 november 2020 om 18:10
Woorden schieten tekort. We gaan de korte gesprekjes en grapjes missen met Steven. Innige deelneming familie Vansteenland
Johan Declerck uit Speienstraat 8 8020 Ruddervoorde schreef op donderdag 19 november 2020 om 16:12
Mijn innige deelneming aan de familie van Steven. Hij was voor mij destijds een hele toffe aangename collega met zijn hart op de juiste plaats. Veel sterkte.
Marie-Josรฉ Lyphout - Bernard Fillieux uit Rumbeke schreef op donderdag 19 november 2020 om 14:39
Beste Lily en familie,

Bij deze willen wij onze oprechte deelneming betuigen bij het verlies van jullie, zoon, broer, neven en verwanten
Axel Gailliaert uit Assebroek schreef op donderdag 19 november 2020 om 13:23
Veel sterkte aan de familie en vrienden...

Dit tragisch nieuws was een schok voor ons als voor vele anderen.
Steven was onze buurman. Hij was altijd behulpzaam en in voor een praatje.

We zullen hem missen. Hij is veel te vroeg gestorven..

Axel & Melisa
Vandenbossche Johan en Yvette Van Gompel uit Assebroek schreef op donderdag 19 november 2020 om 13:01
Lilly, Peter, Karel en familie.
Vol ongeloof het droevige nieuws gehoord.
Innige deelneming en veel sterkte.
Johan en Yvette
Marc en Martine Inghels-Vandewynckel uit Assebroek schreef op donderdag 19 november 2020 om 12:18
Lily, Peter, Karel en familie, Innige Deelneming bij het plotse afscheid van Steven.
Passende woorden schieten hier te kort. Zorg goed voor elkaar, troost en kracht kunnen jullie zeker doorgeven aan elkaar.
Veel sterkte in deze bijzondere moeilijke periode.
Marc en Martine
Coppenolle Francky - Margodt Christina schreef op donderdag 19 november 2020 om 11:31
Innige deelneming en veel sterkte aan familie en vrienden.
Nicolas Stael - Ellen Hillewaert uit SINT-ANDRIES schreef op donderdag 19 november 2020 om 11:27
Voor Peter en de hele familie
We wensen jullie veel sterkte met het plotse verlies van je brozr/zoon/nonkel...
Geef het verdriet maar vooral ook de mooie herinneringen aan Steven een plekje in jullie hart en gedachten. We hopen dat er een lichtje ter herinnering kan blijven branden, vooral in deze donkere en bizarre periode
Veel liefs, Ellen en Nicolas
Erwin Oeyen uit Oedelem schreef op donderdag 19 november 2020 om 11:07
Steeds goed gehumeurd, goedlachs en behulpzaam dit was Steven ten voete uit.
Bedankt maateke, stel het wel hierboven.
Tevens mijn diepste medeleven voor familie en vrienden.
ex-collega Erwin
Marleen Van Houtven uit Brugge Assebroek schreef op donderdag 19 november 2020 om 10:37
Innige deelneming met het plotse verlies van je zoon ! Veel sterkte !
Takeldienst Degrave uit Middelkerke schreef op donderdag 19 november 2020 om 10:34
Het is niet te vatten dat je er niet meer bent ,enkele dagen geleden hadden we je nog aan de lijn
En steeds wel gezind moest altijd wel eens zwanzen wanneer je belde ,altijd en voor alles had je een oplossing
We gaan je missen Steven
Veel sterkte aan familie ,vrienden en collega's
Filip en Virginie Roose-Rochtus uit Aalter schreef op donderdag 19 november 2020 om 09:38
Lily, Peter, Karel en familie,

Innige deelneming en veel sterkte in deze bijzonder moeilijke tijd.

Woorden schieten te kort, zo plots uit ons leven weggerukt...

De mooie herinneringen houden we over, we zullen ze koesteren...
Garage Kerkaert uit Damme schreef op donderdag 19 november 2020 om 08:52
Innige deelneming en heel veel sterkte .
Een zeer leergierige stagiair in academiejaar 1997-1998.
Christiaan en Lieve Vermeire Manhaeve uit Lembeke schreef op donderdag 19 november 2020 om 08:41
Beste Lily , broers en schoonzussen van Steven
Er zijn geen woorden voor
het leven voelt heel anders aan
het is goed om weten
we zijn met jullie begaan.

Veel sterkte
Christiaan en Lieve
Hilde Vandewiele uit Torhout schreef op donderdag 19 november 2020 om 00:57
Steven dit is zo onwezenlijk niet te geloven het ga je goed hier boven
Vele sterkte aan de familie vrienden ,collega ,s,.....
Het waren mooie momenten in de Pst samenkomsten
Bogaert Laurie uit Torhout schreef op donderdag 19 november 2020 om 00:28
Steven,
Ik kan het nog steeds niet geloven, waarom moet net jij veel te vroeg gaan?
Jij die altijd voor iedereen klaar stond, die geen vooroordelen kende, die altijd bereikbaar was voor iedereen.
Ik had de eer om regelmatig met je samen te mogen werken, zowel bij het PSH, als voor preventie en bij noodplanning kwamen we elkaar tegen en wat was altijd een leuk en warm weerzien.
Ik ga je vakkennis en je humor enorm missen.

Veel sterkte aan zij die je achterliet met een enorm leegte.
We zullen je nooit vergeten.
Mieke en Sabine De Buck uit Damme schreef op woensdag 18 november 2020 om 22:16
Heel veel sterkte met dit grote verlies.
Steven was een toffe gast/mede-leider Chiro,
we hebben mooie herinneringen...
Frederik Dumortier uit Gits schreef op woensdag 18 november 2020 om 20:46
Veel sterkte aan de familie. Vele leuke momenten met Steven beleefd, dit in en buiten scouts KDG.
Katrijn Van Den Driessche - Reinhart De Coster uit Watervliet schreef op woensdag 18 november 2020 om 20:29
Beste Lily, Peter, Karel, schoonzussen, neefjes en nichtjes

Wat een onmogelijk bericht kwam er onze richting uit... onwezenlijk...onbevattelijk...onbegrijpelijk...
Wij sturen jullie voor elke traan een kus toe alsook een ondersteunde schouder.


Een warme en welgemeende groet,

Katrijn en Rein
wim Depla uit Torhout schreef op woensdag 18 november 2020 om 19:54
Innige deelneming en veel sterkte.
Kpl Wim Depla
Post Torhout
Benedikte van den driessche uit Assebroek schreef op woensdag 18 november 2020 om 19:41
Soms is er zoveel wat we voelen en zo weinig wat we kunnen zeggen... sterkte
Kurt Hoste uit Sint-Andries schreef op woensdag 18 november 2020 om 19:37
Veel sterkte aan familie en vrienden
Steven, je zal gemist worden!
Sofie Senaeve uit Torhout schreef op woensdag 18 november 2020 om 18:45
Steven, we kwamen met een maand verschil werken voor de stad. Hoe jij jouw weg hebt gemaakt bij de stad is iets om trots op te zijn. Je deed alles op je eigen stijl, hierdoor had je enorm veel respect van je collega's. Je was een persoonlijkheid met een enorme kennis. De laatste maanden konden we je steeds contacteren je nam een beslissing en we konden door. Je bleef ook in deze tijden gewoon jezelf. Top kerel. Steven het gaat je goed op je mooie reis. We zullen blijven organiseren met je tips! Dank u voor deze zeer mooie tijd. Je collega Sofie van sport!
Karolien Spruytte schreef op woensdag 18 november 2020 om 18:41
Heel veel sterkte bij het plotse overlijden van Steven.
Ik heb het geluk gehad Steven te leren kennen tijdens de opleiding in Kortrijk. Hij stond altijd klaar met raad en daad, was een aangename gast met het hart op de juiste plaats. Hij zal door velen gemist worden. Sterkte.
Luc en Ria Dumortier Vervaecke uit Assebroek schreef op woensdag 18 november 2020 om 17:52
Geachte familie,
Woorden vinden bij dit plotse overlijden van Steven is moeilijk.
Wij kennen Steven als leider in scouts Karel de goede.
Als buurjongen.
Altijd zwaaien toen hij voorbij reed.op weg naar zijn mama.
Wij bieden u allen ons oprecht medeleven aan.
Katrien Blauwet uit Brugge schreef op woensdag 18 november 2020 om 16:05
Diep bedroefd met het plotse overlijden van een lieve steven.....
Sofie PSH TORHOUT schreef op woensdag 18 november 2020 om 15:04
Heel veel sterkte aan de familie.
We gaan de gezellige en leerrijke momenten met Steven missen.

Bloemen bestellen?

Dit kan via onderstaand formulier.

Bloemen bestellen ter nagedachtenis van Steven Lambotte

Rouwcentrum Schoonbaertย 

24/7 Bereikbaar.

Openingsuren winkel

maandag tot en met zaterdag voormiddag: 09:00u tot 12:00u namiddag: 13:00u tot 17:00u zondag en feestdag gesloten

Openingsuren rouwcentrum

maandag tot en met zaterdag van 14:O0u tot 17:00u zondag en feestdag gesloten

๎‚

050 37 48 50

 

๎ถ

info@schoonbaert.be

 

๎‚

Vossensteert 2 โ€“ 8310 Assebroek

 

Contacteer ons

Verstuurd vanaf de rouwbetuiging van Steven Lambotte

ย Volg ons op Facebook

Aangesloten bij

Pin It on Pinterest